FOCONYES

najnovja tehnologija za savršen volumen trepavica

Sa novom tehnologijom dobijate glamurozne trepavice sa većim volumenom. Zašto koristiti najdeblje trepavice ekstremnih dužina, ako to ne izgleda prirodno ili ako se osećate kao da imate strano telo na oku. Ovde leži problem koji samo iskusni stručnjaci mogu rešiti. Rešenje je prilično jednostavno i leži u odgovarajućoj tehnologiji. Dakle, kao rešenje gore pomenutog problema razvili smo LuxusLashes™ FOCONYES tehnologiju. Potpuno nova tehnologija lepljenja, razvijena zajedno sa specijalnim mekanim trepavicama, za izuzetan volumen, neograničene dužine i lepo oblikovanog luka. Sve ovo možete dobiti samo jednim tretmanom.

 

Slogan LuxusLashes™-a je „FOCUS ON YOUR EYES“ (Fokus na Vašim očima), i upravo po tom sloganu nova tehnologija postavljanja trepavica dobila je naziv. Upravo ta svest, da se ponudi nadogradnja trepavica, koje nisu debele i dugačke, a da se skoro i ne razlikuju od naših prirodnih trepavica, je predstavljala cilj ekspertima u razvoju FOCONYES tehnologije i prozivoda.

Za više informacija kontaktirajte nas:

Telefonom: +381 (0) 21 446 050; +381 (0) 21 446 060 ili +381 (0) 21 446 660

Ili putem maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Koja žena ne želi dugačke, pune, prirodno uvijene trepavice?

  • Maskara Vam više nije potrebna
  • Kupanje i tuširanje više nisu problem
  • Ujutru uvek imate pune, crne trepavice
  • Primenljivo za žene bilo koje starosne dobi

Mi magično ispunjavamo san o trepavicama svake žene. Vaše lice izgledaće mlađe i izraženije. Ono što je do sada bilo dostupnp samo zvezdama i top modelima, od sada dostupno je i Vama.

Svilene i trepavice od nerca za holivudski izgled. Ako Vam je potrebna nadogradnja trepavica, možete da se oslonite na našu profesionalnost i kvalitet.

 

Šta predstavlja nadogradnja trepavica?

Apsolutno prirodan izgled trepavica – radi se po principu trepavica na trepavicu, tj. lepe se na Vaše prirodne trepavice. Pomoću naših trepavica postižemo veću gustinu, veću dužinu i Vašem očima dajemo savršen akcenat.

 

Šta žene dobijaju ako se odluče za nadogranju trepavica?

Nadogradnja trepavica Vam nudi samo prednosti. Nadograđene trepavice Vam omogućuju da već ujutru imate guste i lepe trepavice. Maskara Vam više nije potrebna, samim tim skraćujete vreme šminkanja. Takođe, sa nadograđenim trepavicama možete da idete na plivanje bez ikakvih problema. Nemate strah da će Vam se bilo šta razmazati, već imate samo lepe, guste i crne trepavice. Nadograđene LuxusLashes™ trepavice mogu da imaju sve žene bez obzira na starosnu dob. Tek kada ih probate, uvidećete njihove prednosti.

Nudimo visok nivo individualnosti za svaku damu. Vaše lice će izgledati mlađe i izražajnije. Ono što je do sada bilo rezervisano samo za zvezde i modele, sada je dostupno i Vama zahvaljujući LuxusLashes™.

Sa našim proizvodima, Vaše oči će izgledati kao oči holivudskih zvezda.

Sa nerc i svilenim trepavicama, Vaše oči će privlačiti pažnju.

 

Posebne pogodnosti i trajnost

Uz profesionanu nadogradnju Luxuslashes trepavica, maskara odlazi u zaborav. Razvojem specijalnih lepkova, Gold i Sensitive za osetljive oči, postiguta je odlična otpornost i kompatibilnost, tako da tuširanje i aktivnosti kao što su sport i plivanje više ne predstavljaju nikakv problem. Prirodni ciklus rasta trepavica je 2-3 meseca, gde nadograđene trepavice traju koliko i Vaše prirodne! Da bi ste postigli savršenu gustinu, potrebno je raditi korekciju. Naše trepavice su pogodne i za osobe koje nose kontaktna sočiva.